15 Μαΐ 2009

Υπηρεσίες

Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας ή απλά θέλεις να καλυτερεύσεις τα Αγγλικά σου ή ίσως θέλεις να έρθεις διακοπές; Αν η απάντηση σε μια απ΄αυτές τις ερωτήσεις είναι ναι, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Μπορώ να σε βοηθήσω να κάνεις αίτηση σε πανεπιστήμιο, να βρεις κολέγιο για να διδαχθείς αγγλικά,να βρεις σπίτι, να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό και να λύσεις ότι άλλες απορίες έχεις όσο αφορά την ζωή στην Αγγλία.

Νιώθεις αγχωμένος/η με τις σπουδές σου, αντιμετωπίζεις προβλήματα στον οικογενειακό, φιλικό ή ερωτικό τομέα, ή απλά θέλεις να μάθεις τον εαυτό σου καλύτερα; Ζεις σε απομονωμένη περιοχή χωρίς άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχολογίας ή ίσως προτιμάς την ανωνυμία που προσφέρει το ίντερνετ; Αν τα παραπάνω σε αντιπροσωπεύουν επικοινώνησε μαζί μου να κανονίσουμε να τα πούμε λιγάκι.

Είμαι ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος και πολυετή εμπειρία στην προσφορά ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και θα χαρώ πολύ αν μπορώ να σε βοηθήσω.

14 Μαΐ 2009

Σκοπός

Ο σκοπός αυτού της ιστοσελίδας είναι να συμβάλει στην δωρεάν εξάπλωση της γνώσης.Όπως είναι ήδη γνωστό το ίντερνετ χρησιμοποιείται όλο και ποιο συχνά ως μέσο πληροφόρησης για χιλιάδες γνωστικά αντικείμενα. Αυτή την δυνατότητα του ίντερνετ έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται τα ξένα πανεπιστήμια είτε για δεοντολογικούς είτε για διαφημιστικούς λόγους προσφέροντας χιλιάδες μαθήματα μέσω ίντερνετ εντελώς δωρεάν.

Ο σκοπός αυτού του ιστολογίου είναι να συμβάλει στην δωρεάν πρόσβαση και εξάπλωση της γνώσης μέσω ιντερνετ.Όπωςίσως γνωρίζετε, υπάρχουν στο ιντερνετ πολλά πανεπιστήμια και κολλέγια από όλο τον κόσμο που προσφέρουν ολόκληρες σειρές μαθημάτων δωρεάν σε γραπτή μορφή, ή με την μορφή audio ή βίντεο.

Οι λόγοι για τους οποίους τα ξένα πανεπιστήμια άνοιγουν σιγά-σιγά τις μέχρι πρόσφατα ερμητικά κλειστές πόρτες τους είναι α)δεοντολογικοί-πιστεύουν ότι το δικαίωμα στην γνώση ανήκει σε όλους, β)διαφημιστικοί-θεωρούν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν φοιτητές, γ)προετοιμάζουν το έδαφος για προσφορά πτυχίων και μεταπτυχιακών σπουδών αποκλειστικά μέσω ιντερνετ.

Όσο για μένα ελπίζω αυτή η ιστοσελίδα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους εραστές της γνώσης!