15 Μαΐ 2009

Υπηρεσίες

Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας ή απλά θέλεις να καλυτερεύσεις τα Αγγλικά σου ή ίσως θέλεις να έρθεις διακοπές; Αν η απάντηση σε μια απ΄αυτές τις ερωτήσεις είναι ναι, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Μπορώ να σε βοηθήσω να κάνεις αίτηση σε πανεπιστήμιο, να βρεις κολέγιο για να διδαχθείς αγγλικά,να βρεις σπίτι, να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό και να λύσεις ότι άλλες απορίες έχεις όσο αφορά την ζωή στην Αγγλία.

Νιώθεις αγχωμένος/η με τις σπουδές σου, αντιμετωπίζεις προβλήματα στον οικογενειακό, φιλικό ή ερωτικό τομέα, ή απλά θέλεις να μάθεις τον εαυτό σου καλύτερα; Ζεις σε απομονωμένη περιοχή χωρίς άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχολογίας ή ίσως προτιμάς την ανωνυμία που προσφέρει το ίντερνετ; Αν τα παραπάνω σε αντιπροσωπεύουν επικοινώνησε μαζί μου να κανονίσουμε να τα πούμε λιγάκι.

Είμαι ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος και πολυετή εμπειρία στην προσφορά ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και θα χαρώ πολύ αν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, σκέψεις, σχόλια, ή ιδέες ο χώρος αυτός σου ανήκει. Αν έχεις υλικό το οποίο θα ήθελες να δημοσιευτεί για μια πραγματικά ελεύθερη εκπαίδευση χωρίς φράγματα παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Αν πιστεύεις σ' αυτή την προσπάθεια και μπορείς να προσφέρεις μετάφραση στα ελληνικά η ευγνωμοσύνη όλων μας θα σου ανήκει!